Assortiment

Of u nu een particuliere of een zakelijke klant bent, u kunt bij ons terecht voor de volgende artikelen en merken – zie ook onze Facebook pagina.

Pasfoto’s

Nu kunt u in Houten ook bij  Hoenson ook terecht voor officiële pasfoto’s.  Voor 5 mooie heldere pasfoto’s betaalt u slechts €8,50.

 

Kantoorartikelen

Onze ‘core business’ is de levering van kantoorartikelen. Ons assortiment omvat ruim 20.000 artikelen. Bij ons vindt u wat u nodig heeft: van aanwijsstok tot zakagenda. Ook schoolartikelen zijn verkrijgbaar. Completer zult u het niet aantreffen! De meest gangbare artikelen zijn direct in onze winkel verkrijgbaar. Anders kunt u het artikel natuurlijk ook bij ons bestellen. Als u liever online bestelt, klik dan hier.
Ook zijn wij al ruim 20 jaar leverancier van kantoorartikelen aan vele bedrijven in de regio Houten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Kantoormachines en supplies

Wij leveren allerhande kantoormachines zoals printers, papiervernietigers, snijmachines, faxen en kopieermachines. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de supplies voor deze machines zoals toners, inkcartridges, drums, cd’s, dvd’s, en allerlei soorten papier. Wij leveren zowel originele supplies als een uitstekend en voordelig alternatief van ons huismerk Proprint.

 

 

 

Kadoartikelen en luxe schrijfwaren.

Wij bieden een ruim assortiment van betaalbare kadootjes met een luxe uitstraling die zeker bij jong & oud in de smaak vallen. U vindt bij ons ook bijzondere kadoartikelen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie luxe pennen (Parker, Waterman, Lamy). Voor de kinderen hebben wij ook speciale kinderpennen in het assortiment (o.a. Stabilo).

 

 

Schilder- en tekenmaterialen

Hoenson is dè speciaalzaak voor de beginnende en gevorderde kunstenaar in Houten en omgeving. Kom voor een vakkundig advies en een ruime keus aan professionele materialen langs in onze winkel. U vindt bij ons o.a. diverse soorten verf en potloden, penselen, schilderdoeken, teken- en schetspapier. Alle bekende merken zoals Bruynzeel, Canson en Talens zijn bij ons vertegenwoordigd.  Ook zijn de diverse teken- en knutselboeken voor jong & oud!

 

 

 

Wenskaarten

Bent u op zoek naar een mooie, leuke of grappige wenskaart? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een ruime collectie kaarten voor elke gelegenheid.